.
De Buurtpolitie VIPS algemeen
woensdag 28 december 2022

Bekende mensen maken hun opwachting in nieuw seizoen 'De Buurtpolitie VIPS'

Spannende cases in nieuw seizoen.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS is terug, met avontuurlijke verhalen, oude bekenden én nieuw volk! Vanaf maandag 9 januari passeert er elke dag een bekende Vlaming langs het beroemdste politiekantoor van het land.

De fans worden weer omver geblazen met enkele spannende cases en De Buurtpolitie begeeft zich meer en meer op het terrein van de BV’s. Zo is een schilderij van Els De Schepper plots op mysterieuze wijze verdwenen, maken TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck het net iets té bont en worden er spullen gestolen bij een inzamelactie van Jacky Lafon voor het goede doel. De BV’s duiken niet in een rolletje maar spelen gewoon… zichzelf.

Naast de VIP cases komen er nog steeds andere cases aan bod. De buurtpolitie onderschept een auto die gevaarlijk over de weg zwalpt, maakt twee jonge spoorlopers duidelijk hoe onverantwoord hun online challenges zijn en entertaint kleuters op een voorleesweek.

Niet enkel bekende koppen dus dit seizoen, de fans kunnen ook terug rekenen op enkele oude bekenden. Commissaris Berckmans (Willy Herremans) leidt het politiekorps met onder hem zijn vaste waarden: hoofdinspecteur Tineke Schilebeeckx (Nicoline Hummel), Hugo De Bolle (Mathias Daneels) van de computer crime unit, rechercheurs Brigitte (Ilse La Monaca) en Eric (Manoe Frateur) en inspecteurs Indy Nzez (Jean-Romy Manzila), Louise (Liandra Sadzo), Emma (Lisa Gerlo), Vince (Dempsey Hendrickx) en Patrick (Eric Peeters).

‘Echte verhalen: De Buurtpolitie VIPS’ vanaf 9 januari elke weekdag om 18u20 bij VTM.