.
Bart Van Avermaet in Thuis
donderdag 30 juni 2022

Bart Van Avermaet op ontdekking: “Het is er ongelooflijk mooi”

Hij ging op ontdekking in eigen land

Het begrip ‘Staycation’ verdwijnt stilletjesaan terug. Corona is voorbij, dus vakanties thuis doorbrengen voor velen ook. Door thuis te moeten blijven, leerde acteur Bart Van Avermaet andere plekjes kennen waar hij vroeger nooit echt bij stilstond.

“Mijn thuishaven Lokeren leent zich uitsteken tot een staycation, want er is ontzettend veel groen en natuurpracht. Zowel te voet als met de fiets valt in het Waasland altijd wel wat te beleven. Het is pas door wat gas terug te nemen dat het opvalt hoe mooi onze buurt is”, moet Bart toegeven in Primo.

Maar naast Lokeren heeft de acteur ook Brussel herontdekt. Hij waande zich weer heel eventjes in Madrid of Barcelona wanneer hij over de Anspachlaan wandelde. En dat beviel hem uitermate goed.

“Ik hou dan ook enorm van de wereldkeuken. Hoe een lokale bevolking leeft vind ik leuk om te ontdekken. Maar ik kijk ook naar de geschiedenis, de opbouw en architectuur van een stad. Sevilla is een erg boeiende stad voor een citytrip.”

Wie denkt aan wereldkeuken, denkt ook al eens aan struisvogelsteak of krokodillenvlees. Maar dat is niks voor Bart. “Stel dat ik op restaurant ga en ze serveren enkel steak? Dan gaat dat opeten goed tot mijn gezelschap begint over ‘een koe in de weide’… dan is mijn honger over.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bart Van Avermaet

Meer Over:

Bart Van Avermaet