.
Bart De Pauw
dinsdag 14 oktober 2014

Bart De Pauw en Koen Wauters in Beste Kijkers

Dat kan alleen maar zorgen voor schitterende tv.

Kort op de bal. Werkend op de lachspieren. En met een aanstekelijke spontaniteit. Beste Kijkers scoorde de voorbije weken in de Vlaamse huiskamer met gemiddeld bij 679.520 (live +6) kijkers, goed voor een marktaandeel van 33,6% (VVA 18-54).

Op woensdag 15 oktober 2014 bundelt Nathalie Meskens met de grote glimlach alweer de opmerkelijkste televisiefragmenten van de voorbije week. En dat doen zij en haar vaste kijkvrienden in het gezelschap van 2 grote kleppers. Tine Embrechts bekende enkele weken geleden dat Koen Wauters haar jeugdidool was toen ze 13 was. Dat maakte blijkbaar indruk, want Koen zakt af naar de studio van Beste Kijkers. Wat de jonge Tine juist in haar dagboek schreef over hem, komt hij daar te weten. Sven De Ridder - de man die zijn ogen in shiften laat slapen om toch maar niets te missen - vormt een duo met tv-maker Bart De Pauw. Voor hem wordt woensdag 15 oktober een extra spannende dag want dan gaat The Loft, waarvoor hij het scenario schreef, eindelijk in première in ons land.

Heb je de grappigste, vreemdste en opmerkelijkste televisiefragmenten die de voorbije week het mooie weer maakten in binnen- en buitenland gemist? Geen nood. Nathalie Meskens laat er haar licht over schijnen in een nieuwe aflevering van Beste Kijkers. Je zou haast vergeten dat dat gebeurt tijdens een robbertje ‘wie heeft het best opgelet de voorbije week’, want het spelelement is volledig onderhevig aan het plezier en de verbazing in de studio.

In de ronde ‘Waar kijken ze naar?’ duikt Nathalie even in de woonkamer van Free Souffriau en Miguel Wiels. En ook Sean Dhondt en zijn vrouw Allison Scott vonden tijdens het repeteren voor Dansdate tijd om enkele tv-programma’s te bekijken en te bespreken.

De volledige aflevering van Beste Kijkers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Beste Kijkers, woensdag 15 oktober om 21.40 op VTM.