.
News Image

Barbara Dex: 'Ik ben zo blij'

Zangeres begint vandaag weer te werken.


Voor Barbara Dex zijn het spannende tijden. De afgelopen weken was haar winkel in Mol dicht als gevolg van de coronacrisis, maar de boetiek waar Barbara Dex kledij verkoopt, mag weer open. De zangeres kan niet wachten om de deuren weer te openen, dat vertelde zij maandagochtend in 'Start je dag' op Radio 2 Antwerpen. Ik weet echt niet waar ik me aan moet verwachten. Ik heb er een beetje stress voor, een gezonde spanning. Het is weer afwachten, gaan mensen weer buiten komen, maar langs de andere kant denk ik dat veel mensen ook heel blij zullen zijn dat ze buiten mogen. Ik hoop dat de mensen benieuwd zijn naar wat er allemaal in mijn winkel hangt, maar of het een echte stormloop gaat worden, dat denk ik nu ook weer niet. Ik denk dat dat stilletjesaan allemaal weer moet groeien. Het is een grote aanpassing voor iedereen.



Barbara Dex zat de afgelopen weken vol spanning de berichtgeving te volgen over de versoepeling van de maatregelen. Het nieuws dat de winkels weer open mogen, kwam dan ook geen moment te vroeg. Ik ben zo blij, ik was nog maar een half jaar open en moest de deur al terug sluiten, hoe erg is dat. Ik ben echt héél blij dat ik terug open mag, dat er terug wat structuur in mijn leven komt. De deur staat open voor de klanten, iedereen is van harte welkom, glundert Barbara.



Kleding Babs is geen supergrote winkel, maar je kan er veilig winkelen. Uiteraard heeft Barbara desinfecterende gel voorzien en wie kleding wil passen, draagt om de veiligheid te garanderen een mondmasker. Kleding Babs aan de Martelarenstraat 70 te Mol is deze week elke dag van 11 tot 17 uur open, ook vandaag.


Bio van Barbara Dex

Meer Over:

Barbara Dex