.
Niels Destadsbader
donderdag 25 november 2021

Bang afwachten voor Niels Destadsbader: gaan concerten door of niet?

Komt er vrijdag alsnog een verbod of krijgt hij groen licht?

Niels Destadsbader is er volledig klaar voor, normaal zal hij vrijdagavond zijn eerste van in totaal drie concerten in het Sportpaleis geven. Tenminste, als het mag van het overlegcomité. Dat komt vrijdagochtend om 8 uur langs en buigt zich over nieuwe maatregelen.

De coronacommissaris geeft als advies dat binnenevenementen waar veel bewogen wordt (daar vallen ook concerten met staand publiek onder) best verboden worden. Of het zover komt is echter nog niet duidelijk. Het overlegcomité volgt de laatste tijd de adviezen niet nauwgezet, maar daar zijn de huidige slechte cijfers dan wel het gevolg van.

Voor de mensen van het Sportpaleis en het team dat keihard aan de concerten van Niels Destadsbader heeft gewerkt zijn het spannende tijden. We kunnen ons voorstellen dat Niels tijdens de nacht van donderdag op vrijdag niet goed zal slapen. Een deel van zijn fans zou wél blij zijn mocht het overlegcomité de concerten verbieden. Heel wat mensen hebben namelijk besloten om niet naar het concert te gaan omdat zij de coronacijfers te slecht vinden. Zij hopen op uitstel naar een periode dat de cijfers wel aanvaardbaar zijn.