.
Niels Destadsbader
woensdag 17 september 2014

Bandits & Niels Destadsbader veroveren het Plopsa Theater

Bandits samen met Niels Destadsbader en anderen in Plopsa Theater.


Na enkele heel succesvolle jaren werd Bandits begin dit jaar geselecteerd voor de Belgische voorrondes van het Eurovisie Songfestival. De populaire tieners schopten het tot in de finale en werden uiteindelijk tweede met hun hit ‘One’. Hierdoor bereikte hun populariteit een hoogtepunt. In dezelfde periode was Laura Tesoro de publiekslieveling in de recentste editie van ‘The Voice van Vlaanderen’. Onlangs bracht ze haar eerste single ‘Outta here’ uit waarmee ze razendsnel de hitparades veroverde. Laura staat als special guest samen met Bandits op het podium.

Niels Destadsbader hoeven we niet meer voor te stellen. Deze creatieve duizendpoot speelde mee in populaire reeksen als F.C. De Kampioenen, Amika & Elfenheuvel, speelde de beste hits als MNM-DJ en was jarenlang één van de vaste Wrappers op Ketnet. De voorbije maanden tourde hij langs verschillende podia waar hij onder andere zijn nieuwe single ‘Groen’ voorstelde. Binnenkort presenteert Niels zijn eerste eigen programma op VTM.

Laura Omloop & Sisters Only, beiden vooral bekend van hun deelnames aan Junior Eurosong op Ketnet, maken de affiche compleet. Deze coole girls zijn al lang niet meer de kindersterretjes van toen, maar zijn uitgegroeid tot echte pop-artiesten met een grote achterban.

Wie van deze eerste festivalervaring wil proeven is welkom op zaterdag 11 november 2014 in het Plopsa Theater in De Panne. De deuren van het theater gaan open om 13u en het eerste liveoptreden start om 14u. Tickets aan €20 zijn verkrijgbaar via www.plopsatheater.be, 070 345 999 en aan het onthaal van Plopsaland De Panne & Toerisme De Panne. Plopsa-abonnees en inwoners van Veurne of De Panne betalen slechts €15 euro.