.
Astrid Coppens
maandag 6 december 2021

Astrid Coppens onderging een moeilijk periode: “het was emotioneel echt zwaar”

Dat woog op hun relatie

Astrid Coppens en haar man Bram zijn vijf jaar getrouwd. Het koppel viert dat met een reisje naar New York en sluit daarmee een moeilijke periode in haar leven af. Astrid was jarenlang samen met ‘den John’, maar die relatie liep op de klippen. De afgelopen vijf jaar bestond haar leven uit intens geluk, maar ook diepe dalen.

“Denk maar aan de rechtszaken van mijn ex-man en mijn voormalige manager. Vooral emotioneel was dat een heel zware periode”, licht Astrid toe in Story. Allemaal situaties die veel druk hebben gelegd op de relatie van Astrid en Bram. “Bram is echt wel mijn steun en toeverlaat. Zonder hem zou ik me vandaag nooit zo sterk voelen. Het is nooit van daar is ze met haar gezaag. Bram heeft veel geduld met mij.”

De meeste rechtszaken zijn achter de rug, op eentje na: die met haar ex-manager. Maar het koppel ligt er niet van wakker. “Ik sta recht in mijn schoenen. Al is het wel jammer dat de zaak blijft aanslepen. Ik wil zo snel mogelijk een dikke streep trekken onder het verleden. Ik wil geen miserie of negativiteit meer.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens