.
Astrid Coppens
donderdag 9 mei 2024

Astrid Coppens: “Ik heb er mijn handen mee vol”

Ze legt alles op foto vast

Foto’s maken is een vorm van het vastleggen van herinneringen. Tegenwoordig doen we dat niet meteen nog met een echt fototoestel maar vooral met onze GSM. Dat is niet anders bij Astrid Coppens.

“Vooral van mijn kinderen, maar gewoon met de gsm. Ik doe het om hun leven te documenteren, want ze worden zo snel groot. Eén keer heb ik wel geprobeerd om ze te laten poseren voor mijn professionele fototoestel, als oefening, maar dat was geen succes. Stil blijven staan is niet hun beste kant. 't Zijn schatjes, hoor, maar ik heb er wel mijn handen mee vol”, lacht Coppens in Story.

Astrid deelt veel van die kiekjes ook op sociale media. Zij steekt haar kinderen niet weg. Iets wat niet alle (bekende) ouders zouden doen.

“In het begin ik ook niet, om ze uit de schijnwerpers te houden. Maar toen we een kindercollectie op de markt brachten, postte ik wel foto's van hen en de reacties waren heel positief. Zolang ze er geen hinder van ondervinden, blijf ik die kiekjes delen. Maar mijn gezin blootgeven in een realityreeks op tv, daar pas ik voor.”