.
News Image

Astrid Bryan eigenares stukje maan

Ben jij straks de buur van Astrid Bryan op de maan?

Snel zijn is de boodschap want Tom Cruise is alvast één van de buren van Astrid Bryan op de maan. Na verschillende Hollywoodsterren, waaronder Tom Cruise en Paris Hilton, is Astrid Bryan de eerste Belgische celebrity die eigenaar wordt van een symbolisch stuk maan. Het certificaat kreeg ze woensdag overhandigd door Mickael en Kobe, de Belgische ambassadeurs van Lunargift.

Astrid is in de wolken met dit unieke - en goedkope - geschenk. Ze noemt het zelfs "het meest originele geschenk ever". Astrid vond het zo origineel dat ze dit als geschenk kocht voor haar broer Laurens. Zijn certificaat wordt alvast het origineelste cadeau onder de kerstboom. En wees maar zeker dat erover gepraat zal worden tijdens het kerstdiner bij de ouders van Astrid en Laurens.

Wie buurman of buurvrouw van Astrid en Laurens wil worden en het niet ziet zitten om naar Los Angeles te verhuizen, kan dit nu vanuit België doen. Je kan 4.046 symbolische vierkante meter maanoppervlakte kopen voor 24;99 euro. Zo goedkoop is de grond in België zelfs nog niet.