.
Niels Destadsbader Siska Schoeters en Aster Nzeyimana in The Greatest Dancer
vrijdag 17 februari 2023

Aster Nzeyimana is een gracieus wezen, Siska Schoeters een kleine bulldog

Die twee amuseren zich rot, en niet alleen voor de camera

Ze presenteren samen het nieuwe programma op Eén ‘The Greatest Dancer’. Op papier geen evidente keuze om deze twee presentatoren samen te zetten.

“Aster is een soort gracieus wezen terwijl ik meer een kleine bulldog ben”, vertelt Siska aan Story. Beiden hebben een alternatieve toets maar houden toch ook wel van een tikkeltje glitter.

Men koos dus niet voor twee heel ervaren en bewezen presentatoren maar voor nieuw bloed. “We vinden het leuk om ons op te kleden zonder dat we Barbie en Ken zijn”, aldus Aster en Siska aan Story.

Volgens hen is ‘The Greatest Dancer’ een show vol glamour, maar zorgen zij zelf toch voor een klein scherp hoekje. En gelukkig waren ze ook wel fan van mekaar.

“Ik ben altijd al fan van Aster geweest. Hij heeft­ een soort credibiliteit die ik hard geloof en ook cool vind. Op één of andere manier maakt Aster sport aantrekkelijk. Als hij het sportnieuws voorleest, hang ik aan zijn lippen. Bovendien gaat hij ook graag uit. Ik wist dus dat het goed zou komen”, bekent Siska aan Story.

Aster op zijn beurt dan vindt Siska heel grappig dus met andere woorden: beide zijn een ‘match made in heaven’.