.
Niels Destadsbader Siska Schoeters en Aster Nzeyimana in The Greatest Dancer
zondag 12 februari 2023

Aster Nzeyimana heeft niets om aan te trekken

Kiezen van de juiste kledij is vaak een zware bevalling

Aster Nzeyimana en Siska Schoeters presenteren samen het nieuwe VRT-programma ‘The Greatest Dancer’. Daarin speelt de spiegel een centrale rol.

Maar voor de beide presentatoren is de spiegel zelf niet zo belangrijk maar wel hun outfit. “Voor de spiegel sta ik niet lang maar ik heb wel tijd nodig om mijn outfit te kiezen. Soms voel ik me een wandelend cliché. Dan kijk ik naar een grote kast vol kleren en roep ik tegen mezelf dat ik niks heb om aan te doen”, vertelt Aster aan Primo.

En ook Siska heeft vaak moeite met het vinden van een passende outfit als ze uitgaat. “Soms kan ik een outfit aantrekken en voelen dat het niet de juiste voor die dag is. Met make-up ben ik minder pietje-precies”, geeft ze weer in Primo.

Ze schminkt zich zelfs af en toe in de auto. In veel gevallen is dit het gevolg van haar ochtendroutine en dus het moeten smeren van boterhammen, het schillen van fruit,…

Bovendien wil ze ook nog eens dat het huis volledig in orde is tegen dat ze vertrekt. “Het is toffer om huiswaarts te keren naar een opgeruimd huis”, aldus Siska Schoeters.