.
Aster Nzeyimana, Siska Schoeters
maandag 13 maart 2023

Aster Nzeyimana en Siska Schoeters willen geen lift doen

“Zie je dat al gebeuren met mijn armpjes?”

‘The Greatest Dancer’, één van de nieuwste shows op Eén, werd recentelijk gelanceerd met presentatoren Siska Schoeters en Aster Nzeyimana.

Een nieuw avontuur waar ze zich in gooien en die door de kijker wel gesmaakt wordt. Zelf zijn ze echter geen echt goeie dansers, beweren ze.

“In zeer besloten kring dans ik graag, maar ik kan het niet goed”, bekent Aster. En ook Siska bevestigt dit. “En ik heb ook wel twee of drie glaasjes nodig om mij op mijn gemak te voelen op de dansvloer en nadien durf ik mij te smijten. Zeker als het Beyoncé is”, geeft ze mee aan Story.

“Op het einde van elke auditie-aflevering doen Siska en ik trouwens een dansje. Daarmee proberen we de harten van Vlaanderen te stelen”, aldus Aster.

Ze hadden wel één voorwaarde om dit te doen. “Je gaat ons niet overstelpen met choreo’s en we doen geen li­ft”, waren de voorwaarden van beide presentatoren. “Zie je dat al gebeuren met mijn armpjes? Ik krijg mijn vriendin Lize (Feryn) ook al niet in de lucht”, bekent Aster aan Story. Volgens beiden is dansen echter wel goed om je hoofd leeg te maken.