.
News Image

Arno in Brielpoort Deinze

Extra concert voor Arno in Deinze.


In de herfst van 2016 trok Arno doorheen het hele land met zijn 'Human Incognito' tournee. Onze geliefde landgenoot stelde daarmee zijn jongste, gelijknamige, album voor. Met sterke singles als I'm Just An Old Motherfucker en Dance Like A Goose werd de plaat meteen op groot enthousiasme onthaald. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd.


Na Brussel, Antwerpen, Oostende, Gent en Luik brengt Arno zijn nieuwe tournee nu ook naar Deinze! Op zaterdag 13 mei concerteert hij in de legendarische Brielpoort, waar hij in de loop der jaar maar liefst acht keer te gast was. De eerste keer was in 1977 met Tjens Couter, daarna met T.C Matic, Charles et les Lulus en als Arno. Dit voorjaar keert hij terug in het kader van de feestelijkheden rond het 40-jarige bestaan van de rocktempel. Ter gelegenheid van die verjaardag kan je vanaf zaterdag 13 mei tot en met zondag 11 juni ook terecht in het stedelijk museum mudel, voor een tentoonstelling over de rijke muziekgeschiedenis van de Brielpoort.


Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk helemaal live brengt. Maar Arno laat ook klassiekers als Putain Putain, Elle Adore Le Noir, Oh La La, Les Yeux De Ma Mère en Je veux Nager de revue passeren. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 februari om 10 uur via proximusgoformusic.be .

Bio van Arno

Meer Over:

Arno