.
Stromae en Arno
maandag 14 februari 2022

Arno en Stromae verrassen AB-publiek met versie van ‘Putain Putain’

Publiek dolenthousiast.

Verrassing van formaat toen Stromae zondagavond plots het AB-podium betrad. Tijdens de tweede show van Arno’s concertreeks in Ancienne Belgique, trakteerde Stromae het AB-publiek op een onverwacht duet met zijn boezemvriend.

Het is een tiental jaar geleden dat beide surrealistische Belpopiconen mekaar nog eens troffen op een podium. In 2011 brachten ze al eens een interpretatie van TC Matic’s ‘Putain Putain’ in AB. Datzelfde kunstje deden ze een jaar later nog eens over voor De Eregalerij van Radio 2 en voor Les Victoires de la musique in Frankrijk.

Stromae is altijd al een grote bewonderaar geweest van ‘le plus beau’. Zo geeft hij in de Canvas-reeks Charlatan te kennen: “Arno richt zich tot de luisteraar op een heel bijzondere manier. Alleen hij kan op die manier verhalen vertellen, vind ik. Hij heeft ook iets kermisachtigs waar ik enorm veel van houd. Dat is iets wat we misschien wel gemeen hebben."

Arno is nog op maandag 21 februari en dinsdag 15 maart te zien in Ancienne Belgique. Tickets voor beide show zijn reeds de deur uit.