.
Arno
zondag 2 mei 2021

Arno ambassadeur van Record Store Day België 2021

Die komt er in juni aan.

Arno, de rocklegende van België, is de ambassadeur van Record Store Day België 2021. Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt er een promotionele 7-inch single met twee tracks van zijn hand.

Wie op zaterdag 12 juni in de deelnemende platenwinkel koopt, krijgt er een gelimiteerd plaatje van Arno bij. Record Store Day, de jaarlijkse hoogmis voor platenliefhebbers en muziekfanaten in het algemeen en de feestdag van de onafhankelijke platenwinkels, zal dit jaar doorgaan op 12 juni 2021. De Belgian Entertainment Association Music (BEA Music) bundelt dit jaar opnieuw de krachten van de labels samen met de platenwinkels om Record Store Day in België te ondersteunen. En hoe!

Niemand minder dan Belgisch rockicoon Arno wordt ambassadeur van Record Store Day België. Deze taak neemt hij met verve op zich en hij zal ‘RSD’ dit jaar mee promoten. De Oostendenaar brengt speciaal op 12 juni een limited edition single op vinyl uit ter ere van Record Store Day. ” Een plaat is meer dan alleen maar een plaat, het is ritme en emotie - een lach en een traan, dàt koop je in de platenwinkel. ”

De single bestaat uit twee Belgisch getinte nummers; Whoop That Thing is een echt Belgisch nummer, gemaakt door Belgen en geremixt door Technotronic. Do The Kangaroo is een dubnummer dat heel intuïtief en spontaan is ontstaan tijdens een sessie met La La, het gelegenheidsduo bestaande uit Arno en Jean-Marie Aerts.

Olivier Vandeputte, Directeur BEA Music – Ultratop: ” Vinyl verstevigt jaar na jaar haar positie op de fysieke markt met dank aan een trouw en groeiend publiek. Met Record Store Day zetten we graag de spotlight op deze prachtige muziekdrager met de exclusieve promo single van Arno.

Als bijkomende ondersteuning zal op 12 juni de exclusieve single beschikbaar zijn in een gelimiteerde oplage van 1500 stuks. De eerste klanten die zaterdag 12 juni een aankoop doen in één van de deelnemende platenzaken, krijgen gratis de RSD-single van Arno op vinyl mee naar huis. De single zal niet verkocht worden, maar dient puur als promotie en ter ondersteuning van de platenwinkels. Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij iedere aankoop de exclusieve 7-inch single van ambassadeur Arno.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Arno

Meer Over:

Arno