.
News Image

Armin van Buuren in uitverkocht Sportpaleis

Armin van Buuren zaterdag in uitverkocht Sportpaleis.


Het Sportpaleis heeft al heel wat grote iconen mogen verwelkomen en nu is het ein-de-lijk de beurt aan één van de grootste dj’s ter wereld. Op zaterdag 22 november zakt de succesvolle producer, Armin van Buuren, af naar Antwerpen met zijn wereldtournee Armin Only Intense. Niet verwonderlijk dat aan de deuren van het Sportpaleis een bordje met de ‘SOLD OUT’-boodschap zal hangen.

De succesvolle producer begon met zijn Armin Only Intense-tour in het najaar van 2013 en reisde de wereld rond naar onder andere Mexico City, Sydney, Melbourne, Toronto, Buenos Aires en New York. Alvorens de cirkel van Armin Only Intense rond is, met de uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam als eindbestemming, maakt hij nog een exclusieve pitstop voor een uitverkocht Sportpaleis. Zijn grote populariteit is te danken aan de steeds innoverende technieken die hij toepast, zowel in zijn muziek als in zijn shows. Met heel veel passie zal hij dus op 22 november de 13.000 dance fanatiekelingen de nacht van hun leven bezorgen.

Een gewone dj-set wordt het niet. Integendeel, we spreken echt van een spektakelshow: Van Buuren brengt een 6 uur durende dj-set samen met een team van professionele dansers, zangers, muzikanten en acrobaten uit alle hoeken van de wereld. Voeg daar alle mogelijke podium effecten aan toe en je krijgt ... Cirque du Soleil meets Dance !

Maar dus wel volledig uitverkocht !