You are here

Anton Cogen getroffen door hersenbloeding

08/11/2018 07:40-

Er was hem een lange revalidatie.

Slecht nieuws over Anton Cogen, de acteur die de rol van commissaris Migrain in de reeks Mega Mindy speelt, is getroffen door een hersenbloeding. Dat gebeurde afgelopen zondag. Momenteel verblijft de acteur in het ziekenhuis waar hij de beste zorgen krijgt. Het gaat volgens Het Laatste Niuews over een lichte hersenbloeding.

Zondagnamiddag zakte Cogen in elkaar in zijn woning. "Hij was nochtans kerngezond en niks deed vermoeden dat er een hersenbloeding zat aan te komen", vertelt dochter Hannah Cogen in Het Laatste Nieuws. Anton was alleen thuis en werd pas na een half uurtje gevonden door zijn vrouw die meteen de hulpdiensten belde. "Hij maakt het relatief goed. "De bloeding situeerde zich in de rechterhelft van de hersenen waardoor vooral de linkerkant van zijn lichaam is getroffen", aldus dochter Hannah in Het Laatste Nieuws.

De 72-jarige acteur wacht in ieeder geval een lange revalidatie. Vooral zijn linkerarm zou momenteel een zwak punt zijn maar voor de rest stelt de acteur het al bij al goed.

Meer nieuws over:

Anton Cogen, Mega Mindy

Gerelateerde bio's: