.
News Image

Annie Geeraerts woont samen met vriend

“Ik had nooit gedacht dat ik op m’n leeftijd nog zou gaan samenwonen.”


Annie Geeraerts heeft al een tijdje opnieuw de liefde gevonden bij de 88-jarige Paul. Door de coronacrisis is het koppel zowaar gaan samenwonen. “Ik had nooit gedacht dat ik op m’n leeftijd nog zou gaan samenwonen met iemand,” onthult de bomma uit Familie in Dag Allemaal. “Maar ja, de omstandigheden hebben ons hiertoe gedwongen, hé,” klinkt het bij de 93-jarige actrice.



“Ik mag m’n huis niet meer uit, maar heb Paul graag dicht bij me nu. En niet helemaal alleen thuis zitten, is uiteraard ook een stuk aangenamer,” geeft Annie Geeraerts grif toe.



En eigenlijk verliep dat samenwonen uitermate vlot. “We waren daarvoor ook al vaak samen en verbleven afwisselend bij hem en bij mij. Het enige verschil is dat hij nu permanent bij mij woont. In deze moeilijke tijden is het een pluspunt dat we veel samen zijn,” aldus de Familie-actrice.



Of het samenwonen definitief is en ook na de coronacrisis zal blijven duren, weet het koppel nog niet. “Plannen maken heeft geen zin want we weten niet wat er ons nog te wachten staat,” klinkt het nuchter bij Annie Geeraerts in Dag Allemaal. “Het voornaamste is dat we door deze crisis geraken. Daarna zien we nog wel.”


Bio van Annie Geeraerts