.
News Image

Annie Geeraerts stelt op 93-jarige leeftijd haar nieuwe vriend Paul voor

De bomma uit Familie is opnieuw verliefd.


Annie Geeraerts is opnieuw verliefd, maar de liefde is al lang niet pril meer. Annie Geeraerts kennen we allemaal als ‘de bomma’ uit Familie en nu pakt ze uit met het nieuws dat ze opnieuw verliefd is. Een prille liefde is het niet meer want de actrice is ondertussen al twee jaar samen met Paul. Toch woont het koppel niet samen…



Annie Geeraerts geniet er enorm van om naar premières en voorstellingen te gaan. Zo heeft ze ook een abonnement op “Opera in de Cinema” waar de grootste opera’s uit New York op groot scherm worden uitgezonden. Het was daar dat ze Paul ontmoette. Maar buiten een vriendelijke goeiedag hadden ze nog geen woord tegen elkaar gezegd.



Maar na een vakantie aan zee vond Annie Geeraerts een mooie kaart in de brievenbus, ondertekend door een zekere Paul. De actrice moest al even nadenken wie Paul ook alweer was, maar toen herinnerde ze zich de vriendelijke man. “Hij vroeg of we eens nader kennis konden maken, en zo is dat stilaan gegroeid,” onthult Annie Geeraerts in Story.



Annie Geeraerts had nooit gedacht dat ze opnieuw verliefd zou worden. Annie geeft toe dat ze zich al die jaren ook nooit eenzaam heeft gevoeld. Maar dan ontmoet je iemand en begin je te praten. “Over interessante dingen, niet alleen over ziekten en kwaaltjes. Paul is een heel intelligente en cultuurminnende man.”



“Ik voel mij opnieuw meer vrouw,” geeft Annie Geeraerts toe. “Ik kan niet ontkennen dat ik ervan geniet, al die aandacht van een man.” Wat ze nu heeft met Paul kan ze echter niet vergelijken met haar huwelijk met wijlen René. “Paul is een totaal andere persoon dan mijn man zaliger. Wij zijn meer dan vijftig jaar getrouwd geweest en hadden een kind samen, dat was een ander leven.”



Aan samenwonen denkt het koppel niet. “We hebben allebei ons eigen huis, en zijn het gewoon om ons eigen leven te leiden. Paul vindt het soms erg dat ik zo vaak weg moet, maar dat hoort erbij,” aldus Annie Geeraerts in Story.


Bio van Annie Geeraerts