.
Annie Geeraerts
zondag 28 november 2021

Annie Geeraerts is niet blij: “Ze doen maar”

Is zij de volgende?

Binnenkort verdwijnt Gunther Levi uit 'Familie'. De acteur werd ontslagen door de makers en aan de vele reacties van de fans en collega’s is te merken dat Gunther zal gemist worden op de set en in de reeks. Ook ‘de bomma’ uit 'Familie' Annie Geeraerts zal Gunther missen. Ondanks dat ze al heel wat personagewissels heeft meegemaakt, blijft ze bij dit vertrek achter met een wrange nasmaak.

“Zelf heb ik ook amper draaidagen, dus ik weet niet hoe de sfeer op de set nu is, maar ik vind het alleszins een vreselijke beslissing. Ik las dan in Dag Allemaal dat de schrijvers willen choqueren met z’n vertrek. Sorry, maar als dit dan de beste piste is, dan getuigt dat van een gebrek aan creativiteit bij de schrijvers”, reageert ze in Dag Allemaal.

Annie is er niet gerust in dat de fans van 'Familie' en dan vooral van Gunther gaan blijven kijken. “Gaan fans nu massaal afhaken? Het zou best kunnen, vrees ik. Want ja, nog een Van den Bossche minder…. Je kan de kijkers ook te veel choqueren, hé. Maar, acht, wat kan ik doen? Straks ben ik misschien zelf aan de beurt. Ze doen mar, denk ik intussen.”