.
News Image

Annelien Coorevits in nieuw seizoen Singl3s

Annelien Coorevits helpt drie mannen tijdens hun liefdeszoektocht...
Voor het nieuwe seizoen van Singl3s draait VIJF de rollen om: Annelien Coorevits laat drie mannen op zoek gaan naar de vrouw van hun leven. Drie begeerlijke vrijgezellen ontmoeten 100 dames waaruit ze er elk 5 mogen kiezen om verder mee te daten.

De 32-jarige Roel uit Lanaken is een zeer aantrekkelijke partij: hij is knap, intelligent en humoristisch. Als vertegenwoordiger van knie- en heupprotheses is hij ook vrij welgesteld. Vrouwen denken vaak dat hij een player is, maar eigenlijk wil hij niets liever dan een degelijke relatie vol warmte en geborgenheid.

Commercieel bediende Jan uit Rijkevorsel is de gelukkige vader van een dochter en een zoon. Als knappe bijna-veertiger kon hij de voorbije jaren enorm genieten van het vrijgezellenleven. Maar nu voelt hij dat het stilaan tijd wordt om zich opnieuw te settelen.

De exotische ex-profvoetballer Stephane is 22, woont in Berchem en weet zich altijd omringd door mooie vrouwen. Hij valt op slanke, sportieve meisjes die gezond leven en niet roken.

Singl3s, Vanaf 7 oktober elke woensdag om 21u15 op VIJF.