You are here

Anneke van Hooff wordt presentatrice bij Ment

12/06/2018 14:49-

Een nieuwe uitdaging....

MENT maakt sinds 7 jaar een nationaal kijkluisterproduct; een samensmelting van het radio- en televisiegevoel. Een product ook met een sterke binding met de Vlaamse amusementsmuziek. Alle presentatoren en presentatrices, op Frederik Geeroms na, zijn ook actief als zanger of zangeres en hebben dus een maximale binding met de sector. Ze voelen ieder weekend op de Vlaamse podia wat leeft in Vlaanderen. Nog zo iemand komt de ploeg nu vervoegen: Anneke van Hooff. Deze zomer presenteert Anneke een reeks aan programma’s en dit najaar start ze, ondermeer samen Frederik Geeroms, een gloednieuw live programma op. Anneke staat dus voor een grote uitdaging.

Anneke presenteerde op Radio Contact samen met Jeroen Gorus zijn programma Circus Gorus en had een eigen zomerprogramma op TV-Oost, presenteerde op Jim, deed presentatieopdrachten voor VT4 en VijfTV, programma’s op Actua TV en Kanaal Z en presenteert regelmatig voor bedrijven.

Anneke van Hooff: “Na het einde van “de Grietjes” was ik helemaal toe aan een nieuwe schwung in mijn carrière. Een eigen Nederlandstalige single en presenteren bij MENT passen daar voor 100% in! Het is een grote verrassing dat de single nu al 8 weken Vlaamse Ultratop Top 50 op Radio 2 haalt. Ik had geen verwachtingen gecreëerd maar “ik schreeuw het uit” wordt blijkbaar warm onthaald en daar kan ik alleen maar heel blij me zijn. Ondertussen heb ik een hele leuke show met allerlei ambiancenummers samengesteld, ik kan dus opnieuw beginnen optreden. Of het nu zingen, presenteren of acteren is: ik hou van alledrie evenveel, dus laat die opdrachten maar komen!”

Marc Hallez (MENT): ‘De screentests die we met Anneke deden waren verbluffend. Anneke is een vakvrouw, een spontaan natuurtalent dat steunt op een reeks aan ervaringen. Het spreekt voor zich dat haar ervaring bij omroepen als Jim (Medialaan) en de SBS-zenders erg van pas zullen komen bij wat ze op MENT gaat doen. Maar ook de radio-ervaring (Contact) zal ze tijdens de live programma’s, die we dit najaar met haar gaan opstarten, erg van pas komen. Daarin wordt ‘het NU-moment’ en de interactie met de kijkluisteraar erg belangrijk. Anneke van Hooff past perfect in de mediaconvergentiegedachte tussen radio-tv-online waar MENT volop aan werkt.

Meer nieuws over:

Anneke van Hooff

Gerelateerde foto's:

Opening De Geschenkdoos

Anneke van Hooff - Oostkamp - 13/05/2017

Happy 2016-shoot

Anneke van Hooff - Antwerpen - 30/11/2015

Fotoshoot Showbizz-Site

Anneke van Hooff - Antwerpen - 30/11/2015

Opname annes Café

Anneke van Hooff - Antwerpen - 15/09/2015

Clipopname Udo - You're So Hot

Anneke van Hooff - Nossegem - 15/07/2012

Steracteur Sterartiest

Anneke van Hooff - Lint - 27/02/2009

Steracteur Sterartiest

Anneke van Hooff - Lint - 20/02/2009

5 jaar Showbizzsite

Anneke van Hooff - Westerlo - 23/11/2003

Steracteur Sterartiest

Anneke van Hooff - Lint - 13/02/2009

Steracteur Sterartiest

Anneke van Hooff - Lint - 30/01/2009

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Anneke van Hooff