.
Anja Daems
zondag 26 maart 2023

Anja Daems beseft dit nu meer dan ooit

“Morgen kan het te laat zijn”

Vorig jaar viel na 15 jaar het doek over het populaire radioprogramma ‘De Madammen’ dat Anja samen met Cathérine Vandoorne van in het prille begin presenteerde.

“We hadden nog 100 jaar kunnen doorgaan, maar ik vergelijk het graag met een winkel en zijn etalage. Bij een winkel die zijn etalage nooit verandert, blijven de vaste klanten maar kopen. Maar er komen er geen nieuwe, want die etalage is gekend. In het grotere verhaal van Radio2 moest de etalage vernieuwd worden”, onthult Anja in Story.

Gelukkig kon Anja dat relatief snel een plek geven. Ze hoopt dan ook dat ze nog lang radio zal mogen maken. “Ik amuseer me enorm. Trouwens, ik heb geen plan B. Ik leef met de stroom mee, die brengt je altijd wel ergens. Dat is mijn motto”, aldus Anja Daems in Story.

Ook de uitspraak: wacht niet tot morgen, want dan kan het te laat zijn, is voor haar belangrijk. “Dat besef ik meer dan ooit nu mijn nonkel Ludo pancreaskanker heeft. Hij is als een grote broer voor mij, mijn steunpilaar. Maar hij gaat de strijd aan”, vertelt Anja openhartig.

We hopen alvast dat nonkel Ludo de strijd wint tegen deze verschrikkelijke aandoening.

Bio van Anja Daems en Cathérine Vandoorne