.
News Image

Andy Marvin brengt nieuwe single uit

Andy Marvin maakt nieuwe single met producer van Tom Dice.

Andy Marvin is een naam die bij velen vertrouwd in de oren zal klinken. In 2006 haalde hij (als lid van het duo Cox en Marvin) met de song 'Non Stop Rollercoaster' de Ultratop 50 en de Radio 2 Top 30. Ook de opvolger 'Going Back to the City' werd een radiohit.

In 2008 besliste Andy om deel te nemen aan 'X Factor'. Zijn deelname ging niet onopgemerkt voorbij. Onder leiding van coach Kris Wauters schopte hij het tot in de live shows, waar hij Vlaanderen overtuigde met zijn unieke stemgeluid en stage-presence. Net datgene dat hem tevens tot een veel gevraagde gast maakt op de Vlaamse podia.

Met de nieuwe single 'In Naam van de Liefde' brengt Andy Marvin een ode aan de liefde. Het is een modern up-tempo nummer dat vast en zeker voor de nodige ambiance zal zorgen tijdens de vele concerten die deze zomer op de agenda staan. De single is meteen ook de voorloper van een full album dat er in het najaar zal aankomen. De productie is in handen van niemand minder dan Erhan Kurkun, bekend als producer van het Tom Dice album 'Teardrops' dat in België platina haalde.

Bio van Andy Marvin

Meer Over:

Andy Marvin

Bio van Cox & Marvin, Tom Dice en Kris Wauters