.
News Image

Paco Garcia & Steven Lambert zingen duet

Ze kozen voor een unieke vertolking van Il Mondo.


Paco Garcia doet ongetwijfeld bij veel mensen nog een belletje rinkelen. In 2005 maakte hij een goede beurt bij X Factor aan de zijde van Liliane Saint-Pierre. Steven Lambert werd in 2004 ontdekt door Johnny White. Beide heren zijn inmiddels al 15 jaar goede vrienden en dat vieren ze met dit unieke duet.

Met Voorbij kozen Paco Garcia & Steven Lambert voor een Nederlands-Italiaanse versie van de klassieker Il Mondo. Op 6 januari stelde dit duo in de overvolle KAN10 bij Syntra te Hasselt hun nieuwe single voor, nadat ze beiden al solo hadden opgetreden. Het aanwezige publiek beloonde hen met een staande ovatie!



Bij Voorbij hoort ook een videoclip die werd gedraaid in Kasteel De Rozerie te Aalst. Lex De Groot zorgde voor de productie. De clip is te bekijken via YouTube op de pagina Paco & Steven.

Steven Lambert liet ons weten dat de single ook fysiek te koop zal zijn bij de optredens. Hij is digitaal verkrijgbaar via iTunes, Spotify, Deezer en Apple Music.



Op zondag 14 januari zijn Paco Garcia & Steven Lambert trouwens te gast in Ment op zondag. Omstreeks 11.40u worden zij in de uitzending verwacht.



Tekst: Nico Vanaken