You are here

Andrei rest van het jaar in ziekenhuis?

23/05/2018 10:00-

Zus mag niet meer met de pers praten.

Nog niet één bericht heeft Andrei Lugovski dit jaar op Facebook gezet. Nog niet één bericht, laat staan één foto. Het is windstil in het kamp van de vorig jaar vergiftigde zanger. Waarom doet Andrei niet de moeite om zelf eens een update te plaatsen op Facebook of het op z’n minst door iemand anders te laten doen? Een vraag die menig fan van de zanger zich stelt. De afgelopen maanden verliep alle communicatie rond de zanger vooral via de pers en dat staat haaks op de manier waarop de meeste artiesten vandaag de dag communiceren. “Dag allemaal ik ben beetje van de wereld bol Verdwenen neemt u mij niet kwalijk het was nodig en nog altijd nodig maar ik wil toch jullie allemaal een zeer fijn eindejaar’s wensen toewensen met heel veel gezondheid liefde en leuke momenten in 2018 bedankt voor mooie jaar een beste vrienden en fans” schreef Andrei op 31 december van vorig jaar op Facebook. Op dat moment lag de zanger in het ziekenhuis te herstellen van wat hem eerder overkwam.

Er zijn enkele mensen die verdacht worden van de vergiftiging van Andrei Lugovski. Bij de man werd een alarmerend hoge dosis vergif in zijn bloed gevonden. Alles ging in de richting van rattenvergif. Andrei lag lange tijd in coma en herstelt op dit ogenblik nog altijd in het ziekenhuis. En het ziet ernaar uit dat hij daar nog een hele tijd zal blijven. Tv Familie had een gesprek met Alina, de zus van de Wit-Russische zanger. Maar die mag eigenlijk niets zeggen. ‘Mijn broer heeft me gezegd dat ik de pers en de fans niet meer te woord mag staan’, lezen we in de nieuwe Tv Familie.

Er is de laatste tijd veel over Andrei in de pers verschenen, veel gissingen ook. Om het onderzoek niet te schaden zou het beter zijn om alle verdachtmakingen uit de pers te houden maar dat is niet gebeurd. Verschillende fans deden hun mond al open, enkele van hen werden of zijn zelf verdacht in deze zaak. Maar dat de zus van Andrei van hem niets meer mag zeggen tegen de pers, dat is straf. `Ik vind die zwijgplicht nogal raar', steekt Alina van wal in Tv Familie. “Maar Andrei zei: `Doe nu maar wat ik je zeg.' Dus respecteer ik dat. Hij zal nog maximaal zes maanden in het ziekenhuis liggen”, klinkt het. Andrei. Het is dus nog niet duidelijk hoelang Andrei nog in het ziekenhuis zal moeten blijven maar dat kan mogelijk dus nog meerdere maanden - zelfs nog een half jaar – duren. En dat is toch best wel lang.
Hoe het nadien verder moet met Andrei is nog maar de vraag. Zal de zanger ooit nog de moed én de kracht hebben om te zingen? Zijn stembanden zouden dan wel niet aangetast zijn, oog in oog staan met de vermoedelijke dader van de vergiftiging zal hij ook niet graag doen. Want maanden na de vergiftiging is er nog steeds geen dader gevonden. Of die ooit gevonden zal worden is nog maar de vraag.

Meer nieuws over:

Andrei Lugovski

Gerelateerde foto's:

Kerstshow TVL

Andrei Lugovski - Genk - 25/12/2015

Opname annes Café

Andrei Lugovski - Antwerpen - 20/01/2015

5 jaar anne

Andrei Lugovski - Blankenberge - 07/07/2014

Anne komt naar je toe

Andrei Lugovski - Blankenberge - 08/07/2013

Anne komt naar je toe

Andrei Lugovski - Stekene - 08/06/2013

Concert met Andrei Lugovski

Andrei Lugovski - Oostende - 12/04/2014

Annes Café

Andrei Lugovski - Antwerpen - 19/02/2013

Anne Awards 2012

Andrei Lugovski - Gent - 15/01/2013

Fandag

Andrei Lugovski - Blankenberge - 16/06/2013

Kursaal

Andrei Lugovski - Oostende - 17/05/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Andrei Lugovski