.
Andrei Lugovski
zaterdag 2 juli 2022

Andrei Lugovski wil gerucht de wereld uit

"Had geen enkele reden om dat te doen"

Enkele jaren geleden werd zanger Andrei Lugovski opgenomen in het ziekenhuis. Hij was vergiftigd met thallium, een goedje dat ook werd gebruikt voor rattenvergif. Andrei kwam uit de coma en ging een zware revalidatie tegemoet.

Maar ondertussen staat Andrei er terug en is de zaak naar de moordpoging jammer genoeg ook stopgezet. De kans dat Andrei dus ooit zal weten wie hem heeft willen vermoorden, is bijzonder klein.

Ondertussen doen de wildste geruchten de ronde, waaronder het gerucht dat hij zelfmoord zou hebben willen plegen. Iets waar Andrei serieus van opkijkt.

“Uit DNA-onderzoek is gebleken dat ik vier keer dat vergif toegediend heb gekregen. Vier keer! Wie zelfmoord wil plegen, slaagt daar toch in na één poging? Of toch zeker na twee? Die zal toch geen vier keer zichzelf proberen te vergiftigen. Bovendien had ik geen enkele reden om zoiets te doen”, zucht Andrei in Primo.

Niks wees erop dat iemand Andrei zou haten of dat hij vijanden had. En ook privé ging alles voor de wind. “Ik had een vriendin met wie ik een uitstekende relatie had. Financieel ad ik het ook goed en als zanger ging het me ook voor de wind. Ik stond zelfs op het punt om naar Afrika te vertrekken. Daar keek ik echt naar uit. Ik voelde me echt heel gelukkig. Zelfmoordneigingen heb ik echt nooit gehad, ook niet achteraf, in het ziekenhuis.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Andrei Lugovski

Meer Over:

Andrei Lugovski