.
An Swartenbroekx met dochters
dinsdag 31 augustus 2021

An Swartenbroekx: “Hij was euforisch met het nieuws”

"Leg dat maar eens uit"

Niet alleen de leerlingen zijn blij met de nieuwe maatregelen rond de mondmaskerplicht op school, ook leerkrachten zijn opgelucht. De broer van An Swartenbroekx werkt als leraar in het lager onderwijs en An is blij voor hem dat een mondmasker niet meer hoeft. “Hij was euforisch toen hij dat nieuws hoorde. Hij vertelde me onlangs hoe lastig de kinderen het hadden met dat mondmasker aan. Hun concentratie was veel minder door het gebrek aan zuurstof”, vertelt An aan Tv Familie.

Maar ook voor haar twee kinderen, die allebei aan de hogeschool studeren, is An blij dat het schooljaar redelijk normaal kan starten. “Yara heeft twee moeilijke jaren achter de rug. Ze gaat dit jaar nog verder studeren en hoopt dat dit schooljaar toch iets of wat normaal zal starten met zo min mogelijk online lessen.”

Desondanks het positieve nieuws voor de studenten heeft An het moeilijk met de regelgeving. “Leg maar eens aan iemand uit dat hij of zij in Brussel een mondmasker moet dragen terwijl dat drie kilometer verderop niet hoeft”, aldus An.

Bio van An Swartenbroekx

Meer Over:

An Swartenbroekx