.
Amy Courtens
donderdag 24 november 2022

Amy Courtens: “Het contact is helemaal verwaterd”

Het is een afgesloten hoofdstuk

Toen bekend raakte dat Hanne Verbruggen zou vervangen worden bij K3 leek Amy Courtens een logische keuze. Zij werd tweede tijdens ‘K2 zoekt K3’ en zou dus de ideale vervanging zijn geweest.

Maar het werd niet Amy, maar wel Diede. Zij eindigde pas vierde in de wedstrijd, maar Studio100 vond haar duidelijk beter geschikt.

“Ik ben er niet kwaad om dat ik niets meer heb gehoord van Studio 100. Net zoals ik niet boos ben dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar volledig”, klinkt het bij Amy in Dag Allemaal.

Voor Amy is K3 een afgesloten hoofdstuk, maar muziek is dat nog lang niet. Zo brengt ze nog een nummer uit met de Nederlandse zangeres Sterre Koning en dat voor de animatieserie ‘Rainbow High’.

“Maar momenteel ben ik influencer. Antony, de man van Karen Damen, is mijn manager. Als ik met hem ergens over bel, dan geeft Karen ook eerlijk haar mening. Met Hanne, Marthe en Julia is het contact wat verwaterd. Buiten af en toe op Instagram, horen we elkaar niet meer.”