.
News Image

Alloo vs. Brusselmans in Beste Kijkers

Luk Alloo en Herman Brusselmans zorgen voor de sfeer in 'Beste Kijkers'.
In Beste Kijkers ontvangt Nathalie Meskens woensdagavond opnieuw twee kleppers van formaat. De ene maakt al 25 jaar spraakmakende tv-reportages, de andere schrijft al bijna 35 jaar spraakmakende boeken. Bovendien zijn het al lang goeie vrienden, die mekaar graag plagen. Ambiance verzekerd dus met Luk Alloo en Herman Brusselmans.

Naast Tine Embrechts zit Luk Alloo, die op donderdag 30 april 2015 aan de laatste aflevering van Alloo in de Buitenlandse Gevangenis toe is. Hij werkt ook volop aan een reportage over Paul Jambers, voor wie hij 20 jaar geleden als researcher werkte. Uit die tijd heeft de Beste Kijkers-redactie uniek achter de schermen-beeldmateriaal teruggevonden.

Sven De Ridder krijgt het gezelschap van Herman Brusselmans, misschien wel Vlaanderens productiefste auteur. Na Jan Mulder vorig seizoen, is Herman al de tweede schrijver in Beste Kijkers.

De bekende duo’s in de spelronde ‘Waar kijken ze naar?’ worden deze week aangevuld met hartsvriendinnen Joy Anna Thielemans en Moora Vander Veken, de jonge sterren uit Thuis. En ook de begintune van Thuis onderging een Beste Kijkers-remix voor de finale.

Beste Kijkers, woensdag 29 april om 21.10 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android