.
News Image

Alle details over begrafenis Paul Severs

Dinsdag neemt Vlaanderen afscheid van Paul Severs.


Dat Paul Severs aanstaande dinsdag zijn grote afscheid krijgt, dat was al geweten. Ondertussen zijn er ook details bekendgemaakt.

Vanaf 7.30 uur tot 9.45 uur kunnen de fans een laatste groet brengen aan de kist in de basiliek van Halle. Tussen 10 en 11.30 uur is krijgen de genodigden de kans om een laatste groet te brengen. De kerkelijke plechtigheid start om 11.30 uur en zal live te volgen ook op groot scherm op het Possozplein te Halle.

De familie van Paul Severs vraagt de fans uitdrukkelijk om met het openbaar vervoer te komen. Vanuit alle lansdelen geraak je in Brussel en vanuit Brussel is het nog geen 10 minuutjes met de trein. Er rijden ook 9 treinen per uur naar Brussel. Voorts zijn er rechtstreekse verbindingen met Leuven, Mechelen, Turnhout, Kortrijk, La Louvière, Binche, .... Meer info de website van de NMBS. Verder zijn er ook zeer goeie busverbindingen vanuit Brussel (elke 12 minuten) , Ninove, het Pajottenland en de Zennevallei.

Het is onmogelijk iedereen te laten zitten in de Sint-Martinusbasiliek, maar toch willen we de fans niet teleurstellen en hebben we besloten een groot scherm op het Possozplein te plaatsen, laat zoon Christophe ween. Voor wie de kist een laatste keer wil groeten, start er op het Possozplein ook een nadargang waar iedereen rustig naar de ingang van de basiliek wordt geleid. Voorts kan je in het nabijgelegen CC 't Vondel gebruik maken van de toiletten. Tot slot voorzien we op het Possozplein een bloemenzone. Mensen met een fysieke beperking brengen best een klapstoeltje mee. De plechtigheden nemen immers enkele uren in beslag.

Wil u ook een laatste eerbetoon brengen aan mijn vader? Dan bent u welkom op 23 april 2019 in Halle. Het Joseph Possozplein is hierbij de belangrijkste uitvalshoek voor de fans en sympathisanten. Dit plein bevindt zich in het centrum en bevindt zich op nauwelijks 10 minuten van het station.

De familie Severs dankt iedereen voor de steun gedurende meer dan 5 decennia muziek en hoopt dat de fans gezien de spijtige omstandigheden op dinsdag 23/4 een mooie dag zullen beleven in Halle.

Bio van Paul Severs

Meer Over:

Paul Severs