.
Alex Agnew
zaterdag 19 november 2022

Alex Agnew: “Mensen hebben dat plots door”

Hij is meer dan de grove comedian

Wie houdt van kicks, adrenalines en een flinke dosis spanning, maar het zelf allemaal liever niet doorstaat, kan sinds kort vanuit zijn luie zetel kijken naar ‘Fear Factor’. Alle thema’s komen er aan bod, alleen zullen het de kandidaten van het programma zijn die alles moeten doorstaan.

Het programma wordt gepresenteerd door Alex Agnew, de bijna 50-jarige comedian uit Antwerpen. Hij komt bij Play4 terecht, een zender die mikt op een doelpubliek van 18 tot 54-jarigen.

“Ik ben dus nog 4 jaar commercieel interessant voor de zender. Artiesten hebben van nature de neiging om zich op een verhoog te plaatsen en te genieten van de aandacht. Hoe hard ik en mijn leeftijdsgenoten proberen om relevant te blijven, je weet dat die vervaldatum onvermijdelijk is. Hoe groot die angst is? Het sluimert, maar is niet alles overheersend.”

Naast comedy, muziek en presenteren is Alex ook druk bezig met zijn podcast ‘Welcome To The AA’. En dat was voor heel wat mensen een unieke manier om Alex op een andere manier te leren kennen.

“Dankzij die podcast hebben mensen plots door dat ik kan babbelen en luisteren naar anderen. En dat ik ook boeken lees. Dat ik geen debiel ben die op een podium flauwekul verkoop. Want een bepaald deel van het publiek dacht dat wel.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Alex Agnew

Meer Over:

Alex Agnew Fear Factor