.
Alex Agnew
dinsdag 28 november 2023

Alex Agnew: “Ik word daar heel zenuwachtig van”

Ze weten wat ze aan elkaar hebben

Het is geen geheim meer dat Alex Agnew in therapie is omdat hij best vaak boos kan worden. Dan ontploft hij helemaal en gaat hij tot het einde. Roepen doet hij niet snel, maar je kan je wel aan een zware discussie verwachten.

Het is dankzij zijn dochter dat hij in therapie is gegaan. Toen zij op een dag zei dat haar papa veel kwaad is, brak de comedian zijn hart.

“Ik ben zelf opgegroeid met een heel kwade vader. Maar het verschil is: mijn dochter zegt het tenminste tegen me. Amy is - zo zegt mijn vrouw - de énige naar wie ik echt luister”, zegt Agnew in Nina.

Alex is soms een echte softie. Maar zijn liefde voor zijn vrouw in het grote publiek tonen, dat is toch niks voor hem. Maar hij heeft er ook niks op tegen.

“Ik zeg regelmatig 'love you' of 'ik zie je graag'. Maar je hebt van die koppels die goed zijn in the great public display of affection. Van mij mag dat, maar ik word daar wat zenuwachtig van. Omdat ik dan denk: wat zijde gij aan het verstoppen? De beste koppels die ik ken, kunnen klinkende ambras maken waar iedereen bij is. Maar ik weet dat ze oké zijn, daar zit niks schone schijn aan. Yasmine en ik - we zijn twintig jaar samen - hebben dat ook, op een andere manier. Wij zijn niet de hele tijd superlichamelijk, maar wel wanneer we dat willen."