.
Alex Agnew
vrijdag 24 november 2023

Alex Agnew: “Ik ben vrij gemeen in ruzies”

Hij is er voor in therapie

Als je Alex Agnew soms bezig hoort, dan maak je liever geen ruzie met de populaire comedian. Hij klinkt heel vaak ongelooflijk luid, maar als het moet kan hij een echte softie zijn. En dat komt soms goed van pas bij de opvoeding van zijn dochter.

"Mijn vrouw heeft altijd meer tijd gespendeerd met mijn dochter dan ik. Zij heeft ingestaan voor het merendeel van de opvoeding. Maar Amy en ik babbelen veel. Niet over haar lijf, haargroei of hormonen - daarvoor heeft ze haar mama. Ik heb daar geen wezenlijk nuttig ding over te zeggen. Maar als het gaat over hoe ze zich voelt, of waar ze mee zit, kan ze bij mij terecht”, klinkt het in Nina.

Als Alex dan toch eens boos wordt, en dat gebeurt naar eigen zeggen heel snel, dan hoor je Alex natuurlijk al van ver. Dat is het moment waarop Alex heel explosief wordt.

“k ben niet de man die wekenlang niet babbelt. Maar ik heb een temperament, en dat hoor je. Ik zal zelden roepen, maar eerder zwaar discussiëren. Ik ben vrij gemeen in ruzies. Ik heb de neiging om voor the kill te gaan. Mijn vrouw zegt: 'Jij staat niet stil bij wat je dan allemaal zegt, want het is uit je systeem en voor jou is het gedaan. Maar ik mag er wel nog wat mee rondlopen.' Ik ben daar intussen voor in therapie, dat is geen geheim. Ik voelde dat ik anger management issues had.”