.
Alex Agnew
donderdag 24 november 2022

Alex Agnew: “Dat ga ik allemaal niet doen”

Hij wilde inspraak hebben in alles

De fans van Alex Agnew mogen blij zijn want hun favoriete comedian heeft het drukker dan ooit. Programma’s presenteren, zingen, een nieuwe tour door Vlaanderen en dan is er ook nog de podcast ‘Welcome To The AA’.

Dankzij de podcast leerden mensen nog andere talenten van Alex kennen en moesten ze hun beeld over de comedian bijstellen.

“Ik gaf ooit een interview over boeken. De eerste vraag van de journalist was of een stoere man met tatoeages weleens een boek vastneemt. Terwijl ik in mijn leven niks anders doe. En uiteraard lees ik ook strips, een welgekomen afwisseling voor non-fictie. Je wordt er niet bepaald gelukkiger van als je alleen dat genre leest”, geeft Alex toe in Gazet van Antwerpen.

Maar één van de belangrijkste lopende projecten op dit moment is toch wel ‘Fear Factor’ dat momenteel te zien is op Play4. Iets waar Agnew niet te lang over moest nadenken, mits enkele voorwaarden.

“De vraag kwam van de zender om het ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ te dopen. Voor mij prima, maar dan wilde ik ook bepaalde vrijheden. Dan moet je niet van mij verwachten dat ik de onderling inwisselbare presentator ben. Je gaat me in het programma ook niet zien met zonnebril op, zoals Walter Grootaers vroeger. Ik presenteer in mijn eigen outfits, geen kledij van een bepaalde winkel.”

Download onze app voor Android of iOS