.
Ghost Rockers
woensdag 12 september 2018

Aftellen voor de Ghost Rockers

Voor de Ghost Rockers is het nu echt aftellen geblazen…


De televisiereeks van Ghost Rockers liep na 4 spannende seizoenen ten einde en na een zomer vol optredens komt nu stilaan ook het definitieve einde van Ghost Rockers als rockband in zicht. Tijdens de zomer van 2019 geven ze een afscheidstournee op de zomerfestivals, maar op 15 en 16 september geven Mila (Tinne Oltmans), Jonas (Juan Gerlo), Charlie (Marie Verhulst), Jimmy (Elindo Avastia) en Alex (Wout Verstappen) ook hun laatste zaalconcerten in de Shop in Antwerpen.

Ghost Rockers was zowel voor Studio 100 en Ketnet, als ook voor de cast een waar succesverhaal. Maar na het einde van de televisiereeks werd het alsmaar moeilijker om de agenda’s van de bandleden op elkaar af te stemmen. Elk van hen heeft ondertussen nieuwe projecten aangenomen. Tinne Oltmans speelt in musicals en heeft met Tinne & The Oltmans ook haar eigen band opgericht, Juan Gerlo staat in de spektakelmusical ’40-’45, Elindo Avastia verhuisde terug naar Nederland om er in de musical Mamma Mia te spelen, Marie Verhulst werd presentatrice bij Studio 100 tv en Wout Verstappen kruipt in de huid van Hans in de sprookjesmusical Hans en Grietje.

En zo weten ze zich allemaal goed bezig te houden. Fans van Ghost Rockers kunnen dus nog eenmaal hun hartje ophalen en volledig uit de bol gaan tijdens de concerten in de Shop, en natuurlijk kunnen ze ondertussen op Ketnet ook kijken naar de nieuwe serie Campus 12, de opvolger van Ghost Rockers.