.
News Image

Actrice vindt Bart De Pauw onheus behandeld

“Dit voelt aan als een afrekening.”


Elise Bundervoet schitterde in Buiten De Zone als Roxanne, maar nadat ze definitief gestopt leek met acteren zien we haar plots weer aan het werk in De Luizenmoeder op VTM.

”Ik ga niet meer acteren. Nooit meer,” had de actrice zichzelf voorgenomen. Maar ineens kwam die goesting weer naar boven, vertelt Bundervoet in Het Nieuwsblad. En toen ze de kans kreeg om mee te spelen in De Luizenmoeder, greep ze die met beide handen.

Elise Bundervoet heeft ook een duidelijke mening over de “affaire De Pauw”. De actrice speelde samen met Bart De Pauw in Buiten De Zone en vindt de manier waarop hij behandeld werd onheus. “Ik vind het een bescheten commissie,” vertelt Bundervoet over de heisa rond het vermeend grensoverschrijdend gedrag van De Pauw. “Ik ben niet op de hoogte van het fijne, maar dit voelt als een afrekening.”

Het Nieuwsblad polst voorzichtig of ze de feiten die genoegzaam bekend zijn niet minimaliseert, maar ook daarop heeft de actrice een duidelijk antwoord klaar. “Ik minimaliseer zeker niks, maar de gevolgen zijn buiten proportie.” En eindigen doet ze met een positieve boodschap aan Bart De Pauw: “Ik hoop dat hij terugkomt met iets heel strafs.”

Bio van Elise Bundervoet en Bart De Pauw