You are here

Acteur uit FC De Kampioenen 3 jaar naar gevangenis?

06/11/2019 13:43-

Walter Michiels weer voor de rechter.

Er is de afgelopen jaren veel geschreven over Walter Michiels. Tijdens de eerste jaren van ‘FC De Kampioenen’ was Walter Michiels als Pico Coppens te zien in de succesvolle reeks. Op een bepaald ogenblik werd de acteur aan de deur gezet en ging het alsmaar bergaf met Michiels.

De afgelopen jaren heeft Walter Michiels vaak het nieuws gehaald, helaas zelden op een positieve manier. De politie is al vaak moeten uitrukken omdat Michiels voor problemen zorgde, zijn dossier op de rechtbank is dan ook al behoorlijk aangegroeid.

Momenteel zou Walter Michiels in het Leuvense verblijven, daar zijn recent verschillende feiten gepleegd die aan Walter Michiels worden gekoppeld. Het gaat van het stelen van nummerplaten tot de diefstal van een gsm. Meermaals werden mensen lastig gevallen door de acteur. Volgens Het Laatste Nieuws zou het openbaar ministerie nu een celstraf van 3 jaar eisen omwille van allerlei feiten die Michiels gepleegd zou hebben. Zo zou hij zelfs iemand met de dood bedreigd hebben en loopt er een klacht tegen hem omwille van openbare zedenschennis.

Het Openbaar Ministerie eist een effectieve gevangenisstraf in de hoop Michiels zo een psychiatrisch onderzoek te laten ondergaan. Zelfs voor zijn advocaat is Michiels niet te vinden, hij zou steeds met een anoniem nummer bellen. Toch zou Michiels recent meermaals in Leuven gespot zijn. De rechtbank doet op 4 december aanstaande uitspraak in deze zaak.

Meer nieuws over:

Walter Michiels

Gerelateerde bio's: