.
News Image

Aagje Vanwalleghem getrouwd

Zaterdag is Aagje Vanwalleghem is het grootste geheim getrouwd. Nu ja, wat is geheim?


Turnster Aagje Vanwalleghem is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Denis Goossens. Het koppel verloofde zich in de zomer van vorig jaar. Aagje en Denis hadden het de pers niet makkelijk gemaakt maar toch stonden wij op het juiste tijdstip en de juiste plaats voor het huwelijk van dit jonge koppel.

Dat Aagje in Oudenaarde trouwde was niet geweten. Ik woon hier nog maar een maand, hoe zijn jullie dit aan de weet gekomen? vroeg Aagje aan de twee fotografen die haar stonden op te wachten.



Aagje haar moeder en zus waren speciaal vanuit Brazilië overkomen om het huwelijk van Aagje mee te maken. Aagje maakte volgens één van haar familieleden een traditie ook op haar huwelijksdag waar: te laat komen. Aagje komt altijd en overal te laat, vertelde één van de familieleden die ongeduldig en zenuwachtig aan het stadhuis van Oudenaarde stonden te wachten. Aagje zou om 11 uur trouwen maar kwamen pas iets na 11 uur toe en in plaats van rechtstreeks naar het stadhuis te stappen, maakte het koppel tijd voor de aanwezige fotografen. Samen met hun dochtertje Noa ging het dan richting stadhuis om elkaar het ja-woord te geven. Nadien stond er nog een receptie en avondfeest op het programma.



We wensen Aagje en Denis héél veel geluk toe in het verderde leven!!!


Bio van Aagje Vanwalleghem en Denis Goossens