.
News Image

5 Seconds Of Summer in de Trix

Zij komen volgende maand al!


5 Seconds Of Summer (5SOS) is back! De Australische band heeft niet alleen nieuwe single “Want You Back” voorgesteld, maar kondigde tevens een nieuwe wereldtournee aan. De 5SOS3 Tour telt 26 haltes en ook Antwerpen staat op het programma!


“Want You Back” is 5SOS’ eerste nieuwe single in bijna twee jaar tijd. Na 18 maanden op de baan te zijn met hitalbum ‘Sounds Good Feels Good’ heeft de groep een jaar in het Amerikaanse Los Angeles vertoefd. Ze werkten er volop aan een nieuwe plaat, die nog dit jaar zal verschijnen. Met een trouwe en gepassioneerde schare fans achter zich, heeft 5SOS beslist om hun nieuwe muziek meteen live naar de fans te brengen!
“Eindelijk... het is 3 jaar geleden dat ons vorige album verscheen en wij zijn er zo klaar voor om nieuwe muziek met de wereld te delen,” aldus 5SOS. “Na 5 lange jaren op de baan, sinds we 16 jaar oud waren, was het belangrijk om even tijd te nemen voor wat zelfreflectie. Maar nu komen we terug, sterker en hechter dan ooit tevoren. We hebben al heel wat nieuwe songs gerepeteerd en kunnen niet wachten om ze live naar onze geweldige fans te brengen.”


Twee nummer 1-albums, een schouw vol prestigieuze awards, uitverkochte concertzalen over de hele wereld, vele miljoenen volgers op social media en bejubeld als ‘biggest new rock act in the world’ door Rolling Stone. Het is zonder twijfel uitkijken naar hun nieuwe langspeler en bijhorende tournee! De 5SOS3 Tour wordt afgetrapt op 20 maart in Stockholm en doet daarna ons land aan. Afspraak op vrijdag 23 maart in Trix, Antwerpen. Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 2 maart om 9 uur via proximusgoformusic.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van 5 Seconds Of Summer

Meer Over:

5 Seconds Of Summer