.
News Image

5 Seconds Of Summer in Brussel

Liefdevol tot '5SOS' gedoopt door hun enorme fanbase zijn Luke Hemmings (gitaar, zang), Calum Hood (basgitaar, zang), Michael Clifford (gitaar, zang) en Ashton Irwin (slagwerk, zang) wereldwijd HET muziekfenomeen van het moment!


De Australiërs vieren niet alleen de release van hun debuutplaat '5 Seconds of Summer', maar ook het warme onthaal ervan. In 27 landen bestormde het album de top van de charts en in maar liefst 69 landen, waaronder België, kon '5 Seconds of Summer' rekenen op een notering in de iTunes rangschikking. Met amper 3 singles op zak hebben de vier jongens reeds indrukwekkende cijfers voor te schotelen: 12 miljoen volgers op Twitter, 5 miljoen Facebookfans en meer dan 60 miljoen views op YouTube! Hun eerste single "She Looks So Perfect" sloeg zowat overal in als een bom. Aan de top van de hitlijsten in vijf landen, nummer 2 in de Billboard US en nummer 1 op iTunes in 50 verschillende landen! Met "Don't Stop" houden ze, met 11 miljoen YouTube views, koers aan en ook met "Beside You" en "Amnesia" veroveren ze nog eens een paar miljoen nieuwe harten.

Na hun eerste concert in thuisbasis Sydney, op 3 december 2011, gaat de bal aan een duizelingwekkend tempo aan het rollen. De vier jeugdvrienden, allemaal tussen 17 en 19 jaar oud, krijgen de kans om het voorprogramma te verzorgen tijdens de wereldtournee van niemand minder dan One Direction, wat hen geen windeieren legt. We hebben nog lang niet het laatste gezien van deze jongens! Ambitieus als ze zijn, dromen ze er zelf al van om in de voetstappen te kunnen treden van hun grote helden als AC/DC en INXS. Het eerste album van 5 Seconds Of Summer (verschenen op 30 juni) is het resultaat van een geslaagde samenwerking met de broers Madden (Good Charlotte) en Alex Gaskarth (All Time Low), en bestaat uit 12 aanstekelijke topnummers.
De band maakt zich nu klaar voor een nieuwe wereldtournee, maar deze keer zijn ze zelf top of the bill! 5 Seconds Of Summer houdt met hun 'Rock Out With Your Socks Out Tour 2015' ook halt houdt in ons land! Ontdek dit Australisch fenomeen op 21 mei 2015 in Paleis 12 van Brussels Expo. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 juli om 10u. Wees er als de kippen bij!

Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (incl. servicekosten):
44 euro – Genummerde zitplaatsen
94 euro – 'Platinum' - genummerde zitplaatsen Maximum 4 tickets per bestelling
129 euro – 'Soundcheck Package' met keuze uit staanplaatsen of genummerde zitplaatsen Maximum 2 tickets per bestelling

Staanplaatsen: toegankelijk vanaf 14 jaar en ouder (maar indien jonger dan 16 jaar verplicht onder begeleiding van een volwassene)
Zitplaatsen: toegankelijk vanaf 13 jaar en ouder (kinderen jonger dan 13 jaar moeten verplicht begeleid worden door een volwassene)
* 0.5euro/min, incl btw

Download onze app voor iOS of Android

Bio van 5 Seconds Of Summer

Meer Over:

5 Seconds Of Summer