.
News Image

2Empress schittert op Sziget Festival

Charline en Justine zetten Budapest op z'n kop.


Sziget Festival is het grootste festival van Europa: jaarlijks trekt het bijna een half miljoen muziekliefhebbers van over heel de wereld. Het festival gaat door in de Hongaarse hoofdstad en vond dit jaar plaats van 10 tot en met 17 augustus. De afgelopen week werd Budapest omgevormd tot een waar muzikaal Walhallah met een brede waaier aan stages en stijlen, gaande van klassieke tot elektronische muziek. Dit jaar pronkten onder anderen Hardwell, Rihanna, Muse en David Guetta op de affiche.



Sziget stond al een tijdje op de ‘bucket list’ van 2EMPRESS en de show van vannacht was dan ook een droom die eindelijk uitkwam. Bovenal betekende de aanwezigheid op Sziget een grote internationale erkenning: 2EMPRESS stond samen op de affiche met ronkende namen als Fedde Le Grand en Laidback Luke, die de decks later van hen overnamen in de Telekom stage onder het toeziende oog van12 000 uitgelaten festivalgangers.



‘We hebben al een heel drukke zomerperiode achter de rug, waarbij we natuurlijk van elk moment ten volle genoten hebben. Maar naar Sziget Festival leefden we al enkele maanden met heel het team toe. Zo hebben we speciaal voor deze show nieuwe visuals laten ontwerpen en hebben we eigen nieuwe nummers in onze set verwerkt die we nog niet uitgebracht hebben. Dit optreden was één van onze vele dromen die we deze nacht werkelijkheid zagen worden. We zijn ons team enorm dankbaar voor het harde werk en om elke dag in ons te blijven geloven,’ vertellen Charline en Justine.



2EMPRESS zal nog enkele dagen in Budapest verblijven om videoclips voor nieuwe singles op te nemen die dit najaar uitkomen.


Bio van 2Empress

Meer Over:

2Empress