.
News Image

2EMPRESS op 25 in Top 100 beste vrouwelijke DJ's ter wereld

2Empress scoort in dj top 100.


Op de 5de DJANEMAG top100 uitreiking in het Franse Bordeaux is het Belgisch vrouwelijke dj duo 2Empress zaterdagavond uitgeroepen tot 25ste beste vrouwelijke dj ter wereld. In 2015 kwam het duo voor de eerste keer in aanmerking voor de Top100 lijst op een 77ste plaats. Dit jaar springen Justine en Tatjana van de 44ste naar een mooie 25ste plaats. 2Empress heeft deels hun succes te danken aan hun populariteit in Azië waar ze het voorbije jaar meer dan 20 shows hebben gegeven in verschillende steden in China, maar ook voorbije zomer waren ze te vinden op tal van grote festivals in België.



Het gaat momenteel razendsnel voor 2Empress. Enkele weken geleden brachten ze nog hun nieuwe single ' Stay Away ' uit in samenwerking met de Amerikaanse zanger ‘ Rosendale ‘ en de 20 jarige producer Wildvibes. Binnen enkele weken vertrekt het vrouwelijk duo terug op tournée door China.



' We kunnen het haast niet geloven dat we op de 25ste plaats geëindigd zijn dit jaar. We hebben deze plaats vooral te danken aan onze fans! ', reageren Justine en Tatjana enthousiast.


Bio van 2Empress

Meer Over:

2Empress