.
News Image

2Empress ondergaat een make-over en schakelt een versnelling hoger

Charline maakt geen deel meer uit van het dj-duo.


Deze zomer draaide 2EMPRESS nog op tal van grote festivals in België, maar ze toerden de voorbije maanden ook regelmatig door Azië, waar ze als vrouwelijk dj-duo enorm gesmaakt worden. Vooral in China zijn onze dames razend populair.



2EMPRESS heeft ondertussen afscheid moeten nemen van dj-helft Charline Vandergeeten. Ze heeft voluit gekozen voor haar andere passie, de paardensport. Door het internationale succes van 2EMPRESS had ze minder tijd voor haar andere passie waarbij ze voor haar eigen weg heeft gekozen.





Maar wij hebben bijzonder goed nieuws! In een originele video stelt Justine haar nieuwe collega, Tatjana De Vliegher, voor. U misschien beter bekend als de knappe dj Jana. Justine was vanaf dag één al de drijvende kracht achter 2EMPRESS en met een nieuw gezicht naast haar willen we een versnelling hoger schakelen. Tatjana , die geweldig getalenteerd is, een ongelooflijke drive heeft en barst van passie voor haar vak, zal onze muzikale plannen en internationale opportuniteiten mee kunnen verwezenlijken.