.
Camille Dhont
vrijdag 11 juni 2021

19-jarige Camille jongste artieste ooit in Lotto Arena

Zij geeft volgend jaar haar eerste solo-concert.

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken!
Een eer die de West-Vlaamse Camille wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records.

De singles met Regi werden beiden bekroond met platina en het ziet ernaar uit dat 'Vuurwerk', de titelsong van haar eerste album dat op 25 juni uitkomt, het zelfs nog beter gaat doen. Al wekenlang voert ze de airplay-lijsten aan en parkeert ze haar eighties klinkende song met bijna vanzelfsprekend gemak in de hoogste regionen van de Ultratop 50.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door Camille; mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. In combinatie met haar loepzuivere stem, indrukwekkende choreografieën en een visueel spektakel zal de show van Camille zijn naam niet gestolen hebben : VUURWERK!

Op 11 september 2022 (!) zal Camille Dhont als jongste Vlaamse solo-artieste ooit het podium van de Lotto Arena in vuur en vlam zetten.
Koop je tickets vanaf op 16 juni 2021 via de website van de Lotto Arena. Héél leuk: het concert start om 14 uur!

Koop hier de debuutcd van Camille