.
News Image

1 Nathalie, 4 kapiteins in Laatste Beste Kijkers

Nathalie Meskens nodigt extra gasten uit.
In de laatste aflevering van het seizoen komen alle teamcaptains nog één keer samen om te strijden om de titel van Beste Kijkers. Voor het eerst in zes seizoenen zullen Sven en Tine samen een team vormen. Het andere team bestaat uit Ruth en Jens ofwel: de oude versus de nieuwe kijkers!

Ze nemen het niet alleen tegen elkaar op, in de archiefronde ‘Je herbeleeft het hier’ gaan ze ook de strijd aan met Sam Gooris. Een proef uit de VTM-klassieker ‘Binnen De Minuut’ wordt van onder het stof gehaald: wie kan binnen de minuut méér Oreo’s van het voorhoofd naar de mond laten rollen dan Sam Gooris in 2011?

Eén van de laatste voetbalploegen die nog niet betrokken zijn bij de schandalen in het Belgische voetbal, becommentarieert de televisieprogramma’s van de afgelopen week: de Red Flames maken hun opwachting in de ronde ‘Waar kijken ze naar?’.

De voorbije weken volgde Beste Kijkers de sfeer op de VTM-nieuwsdienst op de voet. In deze laatste aflevering brengt het programma nog één keer de laatste stand van zaken.

Beste Kijkers, woensdag 24 oktober om 21.45 bij VTM