.
News Image

‘Wendy en Frans zijn terug samen’

Dat nieuws doet volop de ronde. 


Zo’n goede maand geleden raakte bekend dat Wendy Van Wanten en Frans Van Coppenolle niet langer een koppel vormen. Maar wat hebben wij vernomen? Dat Wendy en Frans terug samen zijn.



Zouden want we krijgen het nieuws op geen enkele manier bevestigd. Zo’n goede maand geleden was het Frans zelf die het bericht over hun relatiebreuk online zette op zijn sociale media. Wendy en Frans uit elkaar en dat na een periode van 12 jaar, het was een maand geleden groot nieuws. Korte tijd later schreef Frans op Facebook een bericht waaruit besloten kon worden dat hij op verzoening uit was. Hopelijk is tijdelijk geen jaren en kunnen binnenkort eens praten. En daarmee heb ik alles gezegd en hoop nu dat er geen onwaarheden meer hoeven verteld. Uit respect en liefde voor jou en Estelle..., schreef Frans op Facebook. Is dat gesprek er ondertussen gekomen en kunnen Wendy en Frans weer door één deur?



We hadden het jullie graag met zekerheid laten weten. Afgelopen vrijdag kregen wij een tip van een betrouwbare bron: Wendy Van Wanten en Frans zouden weer samen zijn. Nieuws waar wij aangenaam verrast van waren trouwens. Maar in het kader van deze tip kregen wij ook te horen dat Wendy en haar schoondochter Bo niet langer samen zouden werken, iets wat door een kennis van Wendy en Frans niet tegengesproken werd. Een tijdje geleden nam Bo – de vriendin van Wendy’s oudste zoon Dylan – de taken van Frans over. Aan die samenwerking zou er ondertussen een einde gekomen zijn.



Maar wat is daar nu van aan? Dat is natuurlijk dé vraag. Wendy en Frans zouden sinds kort weer samen zijn, een gerucht dat voorlopig bevestigd noch ontkend werd door Wendy of Frans. De afgelopen dagen hebben wij meermaals met Wendy Van Wanten contact proberen te nemen. Onze telefoontjes werden niet beantwoord, ook een sms met de vraag wanneer we haar konden bereiken werd niet beantwoord. Ook Frans gaf tot op het moment van publicatie van dit bericht niet thuis, ook al las hij ons bericht wel degelijk. We probeerden ook Bo en Dylan te contacteren maar ook van hen kregen wij geen reactie.



Wendy had vrijdagnamiddag een optreden in Herk-de-Stad, een show georganiseerd door Danny Fabry. Daar gaf Wendy een mooi optreden maar Frans was nergens te bespeuren. Wendy hult zich sinds de breuk met Frans in stilzwijgen en wou de afgelopen weken niets kwijt over haar breuk met Frans. Als Wendy en Frans niet opnieuw zouden samen zijn, waarom reageert Frans dan niet op ons bericht? Hij heeft niets te verliezen en zou het bericht dan ook probleemloos kunnen tegenspreken. Klopt het bericht dat Wendy en Frans terug samen zijn wél, dan duikt natuurlijk onherroepelijk de vraag op waarom Wendy en Frans zich verzoend hebben en wat er dan eventueel tussen Wendy en Bo/Dylan is gebeurd.


Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten