.
Artist Image

Bio Bart Van Opstal

Echte naam: Bart Van Opstal
Geboortedatum: 23 november 1974
Sterrenbeeld: Boogschutter

De uit Olen afkomstige Bart Van Opstal dook in 2000 op in de eerste Vlaamse editie van Big Brother. Bart werd ontzettend populair en daar had de relatie met Katrijn Verlinden zeker wat mee te maken. Later zouden zij trouwen er kwamen zelfs suikerbonen aan te pas. Dochter Nette werd geboren. Helaas voor het koppel bleef hun liefde niet duren. Na 8 jaar was het huwelijk voorbij.

Bart sloeg na Big Brother een nieuwe professionele weg in en begon met de uitbating van het themacafé bij voetbalclub Lierse. Hij oefende die job bijna 11 jaar uit, tot 2013, en haalde zelfs het nieuws met het wereldrecord biertappen. Daar leerde hij ook zijn nieuwe vriendin Isabel (☼ 1984) kennen. Ze kregen samen een dochtertje genaamd Nisse'.

Bart widel niet meer terugkeren naar de politie omdat hij het strakke keurslijf niet meer zag zitten. Hij begon met de verkoop van reizen, in combinatie met een bezoek aan grote sportevenementen. Nog wat later stortte hij zich op de vastgoedsector. Maar Bart was echter geen klassieke immo-makelaar.

Bart is sinds januari 2022 de nieuwe regiovoorzitter van Vlaams Belang. Meer dan twintig jaar nadat Bart immens populair werd door zich 106 dagen te laten opsluiten in een huis, heeft zijn politieke carrière nu een aardige vlucht genomen.