.
Default Image

Iedereen beroemd

Na Het journaal van 19.00 uur verwent Eén je met een fonkelnieuw dagelijks magazine dat Man bijt Hond moet doen vergeten. Iedereen beroemd staat met beide voeten in Vlaanderen en laat zien waar mensen echt mee bezig zijn.

Elke dag strijkt Iedereen beroemd op een andere plek neer, op zoek naar boeiende verhalen die ontroeren, ontspannen of herkenning opleveren. Iedereen heeft een verhaal en Iedereen beroemd heeft oog voor alle authentieke en inspirerende verhalen die het op zijn weg tegenkomt.

Op de trein zorgt Iedereen beroemd elke dag voor een actualiteitsquiz: de pendelquiz. Een hele week volgt Iedereen beroemd iemand wiens leven verandert: de week van. Lang en langzaam gaat het per kano van het zuidelijkste punt van België naar de kust in naar zee. Op vrijdag is er de verrassing voor toevallige voorbijgangers. En het laatste woord komt elke dag uit onverwachte hoek.

Iedereen beroemd vertelt die verhalen aan de hand van beelden van de dag en is in elke vezel doordrongen van de actualiteit. Door de keuze van de onderwerpen, maar ook door de dagverse beelden. Het resultaat is een uit het leven geplukt, positief en inspirerend relaas van wat Vlaanderen, in al zijn verscheidenheid, bezighoudt.

Cast: