.
Default Image

Café Corsari

Café Corsari is het pop-up café van Freek Braeckman en Tomas De Soete dat vanaf het najaar 2012 opduikt in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

Freek Braeckman en Tomas De Soete omarmen Vlaanderen, hartelijk en oprecht, maar met af en toe een flinke kneep in de billen. Ze blikken met prikkelende verwondering terug op de actualiteit van de dag en kijken met scherpe blik vooruit naar wat morgen brengt. Met boeiende gasten, verrassende onderwerpen en een dosis humor waarmee iedereen thuis kan komen.

Je kan Café Corsari nog het best vergelijken met een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, een plek waar je de ervaringen van de voorbije dag deelt en vooruitblikt naar wat morgen komen zal. Een stijlvol café, waar je ’s ochtends een prima koffie drinkt en de kranten leest. Maar je kan er evenzeer na een zware werkdag terecht voor een babbel over alles wat zich die dag heeft afgespeeld: politiek, sport, muziek, cultuur, economie, de straat en de wereld. Napraten over de dingen van de dag en soms ook de dingen des levens.

De naam is een eerbetoon aan Tony Corsari. Een entertainer-van-het-eerste-uur, die een hele gemeenschap samen voor tv bracht, één van dé grote figuren van de openbare omroep.

Cast: